ADANA TOROS DERNEKLERİ FEDERASYONUNDAN BAŞKAN ÖZTÜRK’E ZİYARET

ADANA TOROS DERNEKLERİ FEDERASYONUNDAN BAŞKAN ÖZTÜRK’E ZİYARET

Adana Toros Dernekleri Federasyonu Başkanı Cenap Erol ve yönetimi Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Adana’nın ilçelerindeki  Toros Derneklerinin bir araya gelmesi ile oluşan Toros Dernekleri Federasyonu, kuruluşunun 3. yılı münasebeti ile birlik beraberlik ve dayanışma gecesi yapacağını duyurdu. 6 Mart Cuma günü Seyhan Oteli Balo salonunda gerçekleşecek geceye Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü davet eden federasyon başkanı Cenap Erol, yönetimi ile birlikte Başkan Öztürk’ü makamında ziyaret ederek davetiyesini takdim etti. Ziyarete Federasyon 2. Başkanı Emin Canbolat, başkan yardımcıları Mahmut Nimet Dalkır ve Ekrem Şahin ile Eski Çukobirlik Müdürü Abdullah İsbir de eşlik etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Öztürk, aralarında bilim adamlarının, sanayicilerin, akademisyenlerin, yatırımcıların ve toplumun her kesiminden değişik meslek sahiplerinin aynı çatı altında buluşmasıyla ortaya çıkan federasyonun güzel hizmetlere imza attığını belirtti. Öztürk, yöresel dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu belirterek ürettiği projeler sayesinde bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacağına inandığı Toros Dernekleri Federasyonu Kurucu Başkanı Cenap Erol’a, federasyon yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür etti.